Sponsoren

Bedrijfsprofiel:FTE Groep

FTE Groep B.V.

De FTE Groep detacheert ervaren specialisten mét daadkracht in de pensioenmarkt. FTE groep biedt oplossingen voor de flexibele inzet van kennis en capaciteit. Met haar specialisten die daadwerkelijk realiseren en met ervaren management die de business begrijpt. FTE groep realiseert de ambities van onze opdrachtgevers.


Bedrijfsprofiel: NVvFP

NVvFP

Nederlandse Vereniging voor Freelance Pensioenspecialisten (NvvFP) NVvFP is een vereniging voor freelancers die werkzaam zijn in de pensioen- en levenbranche. De bij ons aangesloten freelancers ondersteunen levensverzekeraars, pensioenfondsen, administratiekantoren en adviesbureaus bij hun bedrijfsuitvoering. De NVvFP is in 2009 opgericht door Jordi van Straaten, Marco de Groot en Edwin Visser. Door lid te worden van de NVvFP versterk je niet alleen uw eigen positie, maar ook die van collega’s in het vak.


Netwerk-partners

Mogelijkheden


Bent u als bedrijf geïnteresseerd om een Mini PensioenBattle te sponsoren?

- Met een Mini PensioenBattle organiseren we een interessante en leuke avond voor u en uw collega's.

- Door het tegenover elkaar zetten van tegengestelde meningen en perspectieven levert u een bijdrage aan een meer visionaire en innovatieve toekomst van de pensioensector.

- De Mini PensioenBattle levert een bijdrage aan de kennisontwikkeling van uw medewerkers.

- Sponsoring van een Mini PensioenBattle zal uw naamsbekendheid vergroten, uw bedrijf wordt genoemd op: twitter, LinkedIn en op www.pensioenbattle.nl, zowel vooraf als na afloop van de Mini PensioenBattle.

Naast dat het inhoudelijk interessant is, moet het vooral gezellig zijn, en verzorgen we een leuke, inspirerende avond bij u op kantoor.
Wilt u vrijblijvend een keer sparren en ideeën uitwisselen? Neem dan contact met ons op.

Sponsoring en organisatie mini PensioenBattle 2016:
Mark Geerars

Mark@NVvFP.nl