Contact

Organisatie

De eerste Mini PensioenBattle 2016 is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Freelance Pensioenspecialisten (NVvFP) en is mogelijk gemaakt door:

Bestuursleden NVvFP

Jordi van Straaten (zie Linkedin)
Jordi@NVvFP.nl

Edwin Visser (zie Linkedin)
Edwin@NVvFP.nl

Sponsoring en organisatie

Mark Geerars (zie Linkedin)
Mark@NVvFP.nl

Met speciale dank voor hulp bij de organisatie:

Bart van der Burg (zie Linkedin)

Premindra Rajaram (zie Linkedin)


Contactgegevens

T: 023-8441324
E: Edwin@NVvFP.nl
M: 06-45444518
W: Mini PensioenBattle 2016

Contactpersoon: Edwin Visser

Bedrijfsprofiel: Nederlandse Vereniging voor Freelance Pensioenspecialisten (NVvFP)

Nederlandse Vereniging voor Freelance Pensioenspecialisten (NVvFP)

NVvFP is een vereniging voor freelancers die werkzaam zijn in de pensioen- en levenbranche. De bij ons aangesloten freelancers ondersteunen levensverzekeraars, pensioenfondsen, administratiekantoren en adviesbureaus bij hun bedrijfsuitvoering. De NVvFP is in 2009 opgericht door Jordi van Straaten, Marco de Groot en Edwin Visser. Door lid te worden van de NVvFP versterk je niet alleen uw eigen positie, maar ook die van collega’s in het vak.


Bedrijfsprofiel:FTE Groep

FTE Groep B.V.

De FTE Groep detacheert ervaren specialisten mét daadkracht in de pensioenmarkt. FTE groep biedt oplossingen voor de flexibele inzet van kennis en capaciteit. Met haar specialisten die daadwerkelijk realiseren en met ervaren management die de business begrijpt. FTE groep realiseert de ambities van onze opdrachtgevers.


Bedrijfsprofiel: Pensioen-Netwerk.nl

Pensioen-Netwerk.nl

Pensioen-Netwerk is sinds 2009 de online bühne voor de pensioenprofessional! We verzorgen voor u het laatste pensioennieuws, we bieden u ruimte om uw kennis te delen, te presenteren en discussies te starten met uw vakgenoten.